Creatieve Exploratiegroepen

De creatieve exploratiegroep is een groep die wekelijks bij elkaar komt. De manier van werken is vrij. Iedereen gaat een eigen proces aan van zelfexploratie en creatieve expressie. Zo ontdekken we samen wie we zijn en wat er in ons leeft. We werken niet vanuit vooraf bepaalde werkvormen of oefeningen, maar kijken met eenieder elke keer hoe je erbij zit en wat voor deze sessie passend is om aan te werken. We beginnen de dag met een korte ontmoeting in de cirkel, waarna iedereen aan het werk gaat. Voordat we afsluiten is er ruimte om uit te wisselen en samen te reflecteren op wat er beleefd en gebeurd is. Een groepsbijeenkomst duurt twee uur.

Een groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 9 deelnemers. Er start elke 3 maanden een nieuwe groep. De groep loopt 10 weken. Als je interesse hebt in deelname aan de creatieve exploratiegroep, neem dan contact op. We bespreken je motivatie en intentie voorafgaand, zodat je goed kunt beginnen aan de groep zodra deze start.

Wil jij eenmalig een creatieve exploratie sessie ervaren met een groep, maar geen wekenlang proces aangaan? Voor vrienden of familie groepen van 5 tot 9 deelnemers is het ook mogelijk om een enkele bijeenkomst te doen als een soort retreat of event. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.