Creatieve Intervisiegroepen

Ben jij een student vaktherapie, social work, pedagogiek, psychologie, etc. of beginnende professional in zorg, welzijn of educatie? Heb je behoefte aan mensen om mee uit te wisselen over je leerproces in het werken met mensen? Wil je op een creatieve manier in contact gaan met jezelf en anderen, om zo te ontdekken wat jij nodig hebt om jouw studie of werk een extra impuls te geven? (Denk hierbij ook vooral aan: wat heb jij nodig als persoon die een rol als professional bekleedt, zodat je op een plezierige en gezonde manier je vak kunt ontdekken en uitoefenen). Dan is een creatieve intervisiegroep bij MANO misschien wel iets voor jou!

Met behulp van een creatief begeleider ga je in een groep van 5 tot 9 mensen participeren in intervisie. Je krijgt allerlei creatieve mogelijkheden aangereikt om jezelf en je professionele beleving en ontwikkeling te onderzoeken, maar vooral ook veel ruimte om zelf regie te pakken over jouw weg en dit te delen met de anderen.

De creatieve intervisiegroep is voornamelijk bedoeld voor studenten, en zal dus aangepast worden aan het ritme van je opleiding: de groep begint altijd in de 3e week van de nieuwe periode, maakt een pauze in de toetsweek, en sluit af met een afscheidsbijeenkomst na de laatste deadline. De kosten zijn afgestemd op een studentenbudget, en je wordt enkel toegelaten tot de intervisiegroep als je een bewijs van inschrijving voor een relevante studie kunt laten zien. Dit betekent dat je dan ook terechtkomt in een groep met gelijkgestemden met wie er veel te beleven valt!

Heb jij interesse of vragen over de creatieve intervisiegroepen? Neem dan nu contact op!