Workshops

MANO Workshops & Trainingen zijn speciaal gemaakt voor groepen die zich bezighouden of bezig willen houden met de intersectie tussen creativiteit en persoonlijke groei en effectiviteit. De workshops en trainingen bieden een vernieuwend perspectief en toegepaste insteek gebaseerd op psychologische en creatieve processen. Door te spelen met de mogelijkheden ontstaat er een meer doorleefd inzicht in de situatie. Theorie en praktijk wisselen elkaar af en worden met elkaar geïntegreerd. Workshops, trainingen en modules zijn vooral gericht op creatief zelfonderzoek en persoonlijke groei.

Het doel is om jezelf, je situatie, en je eventuele samenwerkingspartners beter te leren kennen en begrijpen, zodat je afgestemd en effectief het resultaat kunt bereiken waar jij naar streeft. Soms kom je erachter dat dit iets heel anders is dan je dacht. Workshops en trainingen kunnen op maat gemaakt worden passend bij jouw situatie of organisatie.

Specifieke thema’s van workshops of modules (een reeks workshops met een vast programma) zijn onder andere: zelfzorg en vitaliteit, passies, zelfbeeld, creativiteit, negatieve patronen, persoonlijk leiderschap, co-creatie, en meer. De volgende workshops zijn vast onderdeel van het aanbod van MANO:

Creatieve processen (inzicht en hands-on ervaring in de dynamieken van persoonlijke en professionele vormgeving)

Zelf-exploratie en zelf-beeld (ken uzelf, diagnostiek, segmenten, zingeving)

Visual Storytelling & (re)imagination

Patronen doorbreken (module ‘SFT’ zelfhulp)

Moed van imperfectie (module bezield leven)

Sociale Vaardigheden, samenwerking & non-verbale communicatie

Custom: afgestemd op wat er speelt in het moment

Losse lessen voor creatief en persoonsgericht onderwijs

Portfolio WdKA?